Ontstaan steuncomité "WIJ VECHTEN TEGEN ALS"

Het steuncomité "WIJ VECHTEN TEGEN ALS" is ontstaan toen in 2010 Jos Coppens en zijn gezin getroffen werden door ALS.

Familie, vrienden en symphatisanten werkten allen hard mee aan een succesvolle benefietdag die doorging op 5 mei 2012 in Houthalen.
Er werd een basketbalwedstrijd georganiseerd door de vroegere sportmakkers van de CUVA basketbalploeg en er was grote opkomst voor het uitgebreide pastabuffet met muzikale omlijsting.

Hieronder vind je de berichten, persknipsels, foto's en het programma van weleer."

Wanneer ALS uw leven overvalt, valt uw lichaam stil.

wij vechten tegen ALS

Jos Coppens en zijn gezin zijn sinds 2 juli 2010 getroffen door deze ziekte. Jos was voor 2010 werkzaam als wegenbouwer bij Martens wegenbouw.Hij was voor dat de ziekte toesloeg een erg sportieve en energieke persoon. In zijn hoofd is hij dat nog steeds. Hij droeg deze sportieve microbe over op zijn kinderen.

Daarom is het des te moeilijker voor hem om deze aftakeling te moeten ondergaan. Toch draagt hij zijn ziekte met een meer dan uitzonderlijke waardigheid. Het is geweten dat deze ziekte erg veel van de mensen rondom de patiënt vergt. Niet alleen fysiek en geestelijk, maar ook financieel. Daarom hebben enkele mensen zich verzameld rondom Jos en Marleen.

Om hun en de ALS-liga een steuntje in de rug te geven hebben ze een benefietdag in het leven geroepen. Een deel van de opbrengst van deze dag zal gaat naar de ALS-liga, die ze gebruikt voor onderzoek voor de betere behandeling van deze zenuwziekte.

De benefietdag heeft plaats op zaterdag 5 mei 2012 in Houthalen. Klik hier voor het programma >> 

Benefietwedstrijd basketball - zaterdag 5 mei 2012 - 14u30

Benefietwedstrijd basketball

De benefietwedstrijd basketbal kan je bijwonen in de sporthal van Houthalen centrum op zaterdag 5 mei 2012 vanaf 14u30.

Er is ook een pastabuffet in Cafetaria "de Plas", Binnenvaartstraat in Kelchterhoef (Houthalen-Helchteren). Je kan hier terecht tussen 11u30 en 14u00 en/of 17u30 en 21u00

Je kan online bestellen via het formulier hieronder.

Archief kampioenenploeg basketbal CUVA Houthalen

seizoen 83-84

Op de foto's herken je tussen de helden van weleer Jos Coppens met nr 7.

            

 

 

Comments